Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΧΕΙΜΩΝΑΣ '13-'14:ΤΑ ΠΙΟ HOT ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

1)ΜΠΟΡΝΤO: αυτό το χρώμα φέτος είναι τάση!κατά τη γνώμη μου ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες αλλά κυρίως στις πιο ανοιχτόχρωμες!αυτή η αντίθεση κάτι κάνει...
beauty line cosmetics(1,50)

2)ΚΑΦΕ: τα καφέ και ζεστά χρώματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον χειμώνα και το κρύο γι'αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουν!
lovie(1,50)
3)ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ: το military style επικρατεί όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα νύχια!ένα πολύ κομψό χρώμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό αν είσαι ξανθιά!Το συγκεκριμένο της lovie νομίζω πως είναι η ιδανική επιλογή!
lovie(1,50)
4)ΜΠΛΕ: σε οποιαδήποτε απόχρωση το μπλε δεν πρόκειται να λείψει φέτος από τα νύχια σου!Αποτελεί βασικό χρώμα αυτής της σεζόν τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ,αν το αποτέλεσμα είναι ματ ακόμα καλύτερα
lovie (1,50)
5)NUDE: μια πολύ κομψή επιλογή για τις κοπέλες που δεν προτιμούν τα έντονα και σκούρα χρώματα.Με αυτό το χρώμα τα άκρα σας φαίνονται πάντα περιποιημένα και 'καθαρά'.
beauty line cosmetics(1,50)
6)ΜΑΥΡΟ: πλέον είμαι σίγουρη ότι δε θα βγει ποτέ από τη μόδα!το μαύρο συνεχίζει για ακόμη μια φορά να είναι μια από τις τοπ τάσεις!φρόντισε να το εφαρμόσεις σε κοντά σωστά τετραγωνισμένα νύχια για να μην είναι το αποτέλεσμα too much.
lovie(1,50)
7)ΓΚΡΙ: υπήρχε περίπτωση να λείπει το γκρι?μα φυσικά και όχι!προτίμησε το σε διάφορες αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή μέχρι και την πιο σκούρα!
AMY'S cosmetics(1,50)
8)ΒΑΣΕΙΣ-TOP COAT: φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή σου αφού είναι απαραίτητα χειμώνα-καλοκαίρι!προσφέρουν καλύτερη σταθερότητα στο βερνίκι,μεγαλύτερη διάρκεια και φυσικά λάμψη!
lovie (1,50)
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE WWW.TEN-TEN.GR AΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου