Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

MUST HAVE WINTER 13-14

Ας δούμε λοιπόν τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της μια σωστή fashionista για φέτος τον χειμώνα:

1)το military-chic τζάκετ:

δεν είναι η πρώτη φορά που το στυλ μιλιτέρ πρωταγωνιστεί ως τάση.Είναι όμως η πρώτη φορά που μας εντυπωσιάζει με τη φινέτσα του.Vintage στοιχεία και στενές φόρμες κάνουν το φετινό μιλιτέρ πιο κομψό από ποτέ.Το τζάκετ σε αυτό το ύφος συνοψίζει ιδανικά το trend και φοριέται παντού.

2)καρό:

το είδαμε σε πάρα πολλές επιδείξεις μόδας αυτή η σεζόν,από τη Stella McCartney μέχρι τους D&G και τον Versace.To αγαπημένος μας καρό επιστρέφει και δεν περιορίζεται μόνο στα πουκάμισα αλλά αυτή τη φορά το συναντάμε και μπλούζες ακόμη και σε παλτό.

3)little black dress:

Όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από καμία ντουλάπα.Είναι ένα ρούχο που εύκολα μπορεί να μεταμορφωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.Το μαύρο είναι ένα πολύ chic χρώμα και έτσι μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιπτώσεις,με λίγα λόγια είναι μια εύκολη λύση για εσάς που βαριέστε να περνάτε ώρες στα καταστήματα ρούχων!

4)δερμάτινο παντελόνι: 

ένα κομμάτι που κυριολεκτικά φέτος θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.Μπορεί αν φορεθεί απο το πρωί  με ένα απλό t-shirt έως το βράδυ με μια κομψή μπλούζα και τις αγαπημένες σου γόβες.

5)μαύρες γόβες:

ένα εξίσου διαχρονικό κομμάτι που πιστεύω ότι δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.Κατά τη γνώμη μου είναι όπως το μικρό μαύρο φόρεμα,η εύκολη λύση αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα (σχεδόν) τα χρώματα.

6)skinny jean:

το κομμάτι-επένδυση!προτιμήστε απλά σκουρόχρωμα skinny jeans αφού θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις,αντίθετα αποφύγετε jeans με έντονα ξεβάμματα και πολλά σκισίματα.Συνδυάζονται εύκολα με όλα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα γυναικεία σωματότυπα!

7)jean πουκάμισο:

το κομμάτι που έκανε ένα δυναμικό come back τα τελευταία χρόνια και φορέθηκε από όλους (άντρες+γυναίκες).Κάντε πρωτότυπους συνδυασμούς και εντυπωσιάστε!

8)biker boots :

κατά τη γνώμη μου είναι το παπούτσι της χρονιάς!Σκεφτείτε έξυπνα και επενδύστε σε 'εύκολα' χρώματα (μαύρο,γκρι,μπεζ).Ειδικά για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τα τακούνια είναι ο νέος τους αντικαταστάτης στις βραδυνές εξόδους σας στο club με το ανάλογο στυλ!

9)accessories:

τα αγαπημένα μας αξεσουάρ που εύκολα μπορούν να μεταμορφώσουν το απλό σου t-shirt σε μια εντυπωσιακή μπλούζα και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!κολιέ,σκουλαρίκια,βραχιόλια,δαχτυλίδια όλα τους σχεδιασμένα για γυναίκες με προσωπικότητα(ΠΡΟΣΟΧΗ!να μην το παρακάνουμε)

10)λευκό πουκάμισο:

άλλο ένα διαχρονικό κομμάτι-κλειδί που σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουμε πέσει στην ανάγκη του πάνω από μια φορά.Μέσα από πουλόβερ είτε μόνο του αποδίδει την αίσθηση του chic&classy μην το σκέφτεστε πολύ λοιπόν γιατί πιστέψτε με θα το έχετε για χρόνια στη ντουλάπα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου