Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ-ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?

Το κόκκινο κραγιόν προσδίδει θηλυκότητα,τόλμη και λάμψη.όμως δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις σε όλες μας!Αν λοιπόν δεν μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν για σένα τα παρακάτω θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.
korres,52 orange red(9,66)

ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: τα κορίτσια με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι πολύ τυχερά γιατί τους ταιριάζουν οι περισσότερες αποχρώσεις κραγιόν.Παρόλα αυτά να έχει πιο κίτρινη επιδερμίδα προτίμησε τις κατακόκκινες αποχρώσεις να να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στο πρόσωπο σου.Εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που ροδίζει επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί βάση και απέφυγε αυτά με τη ροζ.
cherry delight more by demi,oriflame(17,95)


σταρένιες/μέτριες επιδερμίδες: σε αυτούς του τόνους του δέρματος ταιριάζουν οι περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου.Φορέστε φωτεινά κόκκινα,κερασσί και ροζ,φούξια-κόκκινο,μπλέ-κόκκινο και κόκκινο-καφέ είναι μερικά από τα ιδανικά χρώματα για εσάς.Αποφύγετε τα κόκκινα που είναι πορτοκαλί γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.
MAC cosmetics,ruby woo

σκούρες/ζεστές επιδερμίδες: επιλέξτε κυρίως κόκκινα με καφέ αποχρώσεις.Τα ιδανικά χρώματα για εσάς είναι τα βαθιά-ζεστά κόκκινα και ροζ.Μεγάλη αποτυχία θα είναι η επιλογή ενός ανοιχτού κόκκινου και ροζ γιατί,κάνουν μεγάλη αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας σου.Επίσης απέφυγε τα πολύ σκούρα καφέ γιατί σε συνδυασμό με την σκούρα επιδερμίδα δε φαίνεται καθόλου γοητευτικό.

σχήμα χειλιών: αν τα χείλη σας είναι σαρκώδη,οι πιο σκούρες αποχρώσεις βοηθάνε στο να τα αναδείξετε,αντίθετα να αποφύγετε τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις.Αντίθετα αν τα χείλη σας είναι λεπτά αποφύγετε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις γιατί θα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά.

*μη ξεχνάς ότι ανάλογα τον φωτισμό του μέρους όπου βρίσκεσαι το κόκκινο κραγιόν αλλάζει χρώμα.

shay mitchell
EXTRA TIPS:α) συνδύασε το κόκκινο κραγιόν σου με το little black dress και εντυπωσίασε.
β)ποτέ κόκκινο κραγιόν με πολύ έντονα μάτια(π.χ smokey eyes),θα μοιάζει περισσότερο σα να πηγαίνεις σε μασκέ πάρτυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου