Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ STYLING ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά σου δεν έχουν όγκο,λαδώνουν εύκολα,φριζάρουν;Έχεις λεπτή τρίχα,χοντρή ή κανονική;Δε μπορείς να τα ελέγξεις με τίποτα;Καιρός λοιπόν να τα βάλεις σε μια τάξη!Παρακάτω θα δεις μερικά προιόντα που θα γίνουν κυριολεκτικά ο συνεργός σου για υγιή και λαμπερά μαλλιά!:

1)Αν θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν σα να βγήκες μόλις από κομμωτήριο και θέλεις να κάνεις τους πάντες να τα ζηλεύουν δεν έχεις παρά να επιλέξεις τη νέα σειρά της KERASTASE Couture Styling.Θα τη βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια και αποτελείται από εφτά προιόντα-θαύματα.

2)Για τις κοπέλες με λεπτή τρίχα(σαν εμένα)η ιδανικότερη επιλογή είναι το mythic oil της l'oreal.Προσφέρουν λάμψη και ανάλαφρη θρέψη ενώ δε βαραίνουν καθόλου τα μαλλιά.Η σειρά εμπλουτίστηκε με το σαμπουάν και το conditioner mythic oil souffle D'or.

3)Αν θέλεις λεία και μεταξένια και μεταξένια μαλλιά προτίμησε τη νέα σειρά φροντίδας που δημιούργησε η sunsilk co-creations.Το προιόν που ξεχωρίζει από όλη τη σειρά είναι το διφασικό λαδάκι nourishing oil spray το οποίο είναι ιδανικό και για τα πιο ξηρά μαλλιά.

4)Αν τα μαλλιά σου υποφέρουν από τις φθορές (κάθε είδους) δεν έχεις παρά να επιλέξεις τη νέα σειρά της fructis goodbye damage.Θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται μέρα με τη μέρα!

5)Ο κρεμώδης αφρός της pantene είναι θα έλεγα ένα προιόν-έκπληξη!χαρίζει άμεση ενυδάτωση και βοηθάει τα μαλλιά να μείνουν απαλά και μεταξένια σφραγίζοντας την φυσική υγρασία τους!

6)Αν έχεις λεπτά μαλλιά και νιώθεις ότι τα λαδάκια μαλλιών στα λαδώνουν πολύ εύκολα τότε υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου!Το extraordinary oil της l'oreal αναβαθμίστηκε και κυκλοφόρησε το νέο ειδικά για λεπτά μαλλιά!

7)Αν επιθυμείς βαθύ καθαρισμό χωρίς να καταστρέφονται και να αφυδατώνονται τα μαλλιά σου επέλεξε το σαμπουάν (σε επιλεγμένα κομμωτήρια).

8)Αν πάλι ψάχνεις ένα προιόν πολυχρηστικό δεν έχεις παρά να επιλέξεις το λαδάκι της garnier το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν το λούσιμο,μετά αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα θέλεις να νιώσεις ανανεωμένα τα μαλλιά σου!

9)Αν υποφέρεις από ξηροδερμία και ευαισθησία στα μαλλιά τότε δοκίμασε τη μάσκα της kerastase sensidote dermo calm.Μειώνει αισθητά την ευαισθησία του τριχωτού και αφήνει τα μαλλιά απαλά.

10)Αν ψάχνεις κάτι οικονομικό,κλασσικό αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό τότε σου προτείνω τη σειρά intense repair της dove.Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα και θα σε εκπλήξει!

11)Πόσο όγκο έχουν τα μαλλιά σου;;αν θέλεις να σου φύγει μια για πάντα αυτή η απορία δοκίμασε τη σειρά volumetry της l'oreal.To προιόν που ξεχώρισα από όλη τη σειρά είναι το σπρει powder fresh! (στα κομμωτήρια)

12)Η αγαπημένη μου syoss δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από τη λίστα!Η σειρά που ξεχώρισα είναι η glossing shine seal με κερατίνη.Χαρίζει απίστευτα λάμψη και το προιόν που ξεχώρισα από όλα είνα ο αφρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου