Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΕΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΩΜΑ!

αρώματα του χειμώνα: σε τέτοιες περιόδους είναι πολύ φυσιολογικό ο καθένας να προτιμάει σταθερά αρώματα και δεν μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει για ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.Αν όμως θέλεις ένα νέο άρωμα τώρα που αρχίζουν τα κρύα να ξέρεις ότι το χειμωνιάτικο άρωμα δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση.
Το καλοκαίρι τα αρώματα που επιλέγουμε είναι φρουτένια με απαλές μυρωδιές.Αντίθετα το χειμώνα πρέπει να επιλέγουμε πιο βαριά αρώματα έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν κάτω από τα μάλλινα σου ρούχα.Γι'αυτό το λόγο τα χειμωνιάτικα αρώματα είναι πιο έντονα από τα καλοκαιρινά.Τα περισσότερα από αυτά αντανακλούν τη μυρωδιά τους από τον χειμώνα πχ άρωμα ξύλου.Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά πάνω σε κάθε γυναίκα αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το κάθε σώμα μυρίζει διαφορετικά.Γι'αυτό λοιπόν ας είμαστε προσεκτικές και να μην αγοράσουμε,χωρίς να δοκιμάσουμε το άρωμα της κολλητής μας επειδή το μυρίσαμε πάνω της και μας άρεσε.

Τα κατάλληλα σημεία για να φορέσεις το άρωμα σου είναι: πίσω από τα αυτιά,στο εσωτερικό των αγκώνων ,στις μασχάλες,στους καρπούς και στο λαιμό.Πολύ απλά αν δεν το φορέσεις σε κανένα σημείο από τα παραπάνω το άρωμα σου απλά δε θα μυρίζει.

δώσε έμφαση στο ξύλο: το ξύλο,το κεχριμπάρι,το σανδαλόξυλο είναι συστατικά που κάνουν το χειμερινό σου άρωμα να ξεχωρίζει.Μη ξεχνάς ότι το ξύλο είναι το πιο ζεστό χαρακτηριστικό που μπορείς να βρεις.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ : ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να επιλέγουμε το πρώτο πράγμα που βρίσκουμε μπροστά μας.Η έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη όταν πρόκειται να επιλέξεις άρωμα για τη σεζόν.Παρόλα αυτά μην αρχίσεις να δοκιμάζεις όλα τα αρώματα μαζί γιατί οι μυρωδιές ανακατεύονται και δεν θα ξεχωρίσεις ποια είναι η ιδανική για ΄σενα (περιορίσου σε 3 κάθε φορά).

κάνε υπομονή: από τη στιγμή που θα ψεκάσεις το άρωμα πάνω σου περίμενε 2-3 λεπτά.Επίσης απέφυγε να τρίβεις του καρπούς μεταξύ τους γιατί έτσι το άρωμα αλλοιώνεται και χάνεται η μυρωδιά του.

ζήτησε δειγματάκια: αν έχεις σχεδόν καταλήξει στο άρωμα που θες πάρε ένα δειγματάκι του δοκίμασε το και μετά επέστρεψε στο κατάστημα για να το αγοράσεις.Έτσι θα ξέρεις το πως αποτυπώνεται στο σώμα σου και τη διάρκεια που έχει.

MHN KOΛΛΑΣ ποτέ με ένα άρωμα!Τα χρόνια περνούν όπως και οι τάσεις της μόδας(ακόμα και στα αρώματα) διάλεξε μια φρέσκια καινούρια μυρωδιά που θα σε κάνει να νιώσεις διαφορετική και χαρούμενη.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ :

REPETTO αποκλειστικά στα sephora

TOM FORD rive d'ambre


Baisel Vole Essence de Parfum,Cartier

TRESOR,Lancome
AURA,Loewe
la vie est belle,Lancome


COCO noir,Chanel
roses de Chloe
Elle l'aime,Lolita Lempicka

flower in the air,KENZO





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου